Zamenjava pnevmatik na savinjskem

Zamenjava pnevmatik na savinjskem

Zamenjava pnevmatik na savinjskem samo za vas v pneumatic centru Tkavc. Ponujam vam tako letne kot zimske pnevmatke vseh profilov v velikosti 13-23 col. Avtokozmetika, pregled vozil in avtopralnica:  dišava za avto v obliki ALL STAR superge (jagoda, vanilja, bubble, black), čistilec na zrak, sprej za plastiko, šampon za avto, čistilo za steklo, dezinfekcija klime in mnogo več.  Od leta 2011 vam v našem podjetju ponujano EKO pranje vozil. Gre za ekološko čiščenje, pri čimer so čistila, ki jih uporabljamo povsem neškodljiva za ljudi in okolje. S to pridobitvijo se podjetje nagiba k bolj ekološkemu ravnanju pri delu, hkrati pa takšno pranje daje vozilom še višji lesk ter sijaj.

Za vas smo pripravili pranje vaših jeklenih konjičkov po zelo ugodnih cenah, omogočamo pa tudi čiščenje avtomobilov za različna podjetja. Ponujamo pa vam tudi navadno ročno čiščenje vozil in tudi globinsko čiščenje vozila.

Zamenjava pnevmatik na savinjskem

NOVO: Sedaj vam ponujamo tudi poseben premaz laka, kjer spoliramo in odstranimo vse mikro poškodbe ter manjše holograme in vozilu naredimo posebno zaščito laka in mu dodamo lesk, ki drži za približno 5 pranj vozila. Razlika med navadnim pranjem in loščenjem je izjemna, kar se vidi tudi že v dežju, ko se kapljice enostavno ne prijemajo na vozilo (Cena: 30 €).

Ponujamo pa vam tudi posebno nano zaščito stekel, kjer po posebnem premazu leto dni, ne boste več potrebovali brisalcev. Za vetrobransko steklo boste odšteli le 10€, za vse steklene površine na vozilu pa 25€.

Cenik in ponudbo pa si lahko ogledate s klikom na spodnjo povezavo:
Cenik-avtopralnica

Zamenjava pnevmatik in avtokozmetika na savinjskem samo za vas v pneumatic centru Tkavc.

Sicer pa se je za kompletno čiščenje vašega vozila potrebno naročiti, saj takšen postopek traja do 2 uri, zunanje čiščenje pa vam opravimo v dobrih 45 min, vendar je vseeno priporočljivo prednaročilo čiščenja.

Naročila sprejemamo na telefon:
03/839 16 40

KJE SE NAHAJAMO?