Uncategorized VULKANIZERSTVO

VULKANIZERSTVO

0 Comments
Categories:

Platišča in vulkanizerstvo na savinjskem samo za vas v Pneumatic centru Tkavc. V podjetju vam ponujamo platišča različnih priznanih proizvajalcev za vse vrste vozil. Izbirate lahko med kovinskimi ter ALU platišči priznanih proizvajalcev

 

Platišča in vulkanizerstvo na savinjskem

NOVO: Sedaj vam ponujamo tudi poseben premaz laka, kjer spoliramo in odstranimo vse mikro poškodbe ter manjše holograme in vozilu naredimo posebno zaščito laka in mu dodamo lesk, ki drži za približno 5 pranj vozila. Razlika med navadnim pranjem in loščenjem je izjemna, kar se vidi tudi že v dežju, ko se kapljice enostavno ne prijemajo na vozilo (Cena: 30 €).

Ponujamo pa vam tudi posebno nano zaščito stekel, kjer po posebnem premazu leto dni, ne boste več potrebovali brisalcev. Za vetrobransko steklo boste odšteli le 10€, za vse steklene površine na vozilu pa 25€.

Cenik in ponudbo pa si lahko ogledate s klikom na spodnjo povezavo:
Cenik-avtopralnica

Sicer pa se je za kompletno čiščenje vašega vozila potrebno naročiti, saj takšen postopek traja do 2 uri, zunanje čiščenje pa vam opravimo v dobrih 45 min, vendar je vseeno priporočljivo prednaročilo čiščenja.

Naročila sprejemamo na telefon:
03/839 16 40

KJE SE NAHAJAMO?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *