Avtopralnica na savinjskem

AVTOPRALNICA

Avtopralnica na savinjskem samo za vas v Pneumatic center Tkavc. Nudimo vam notranje in zunanje ter globinsko čiščenje vseh vrst vozil. Od leta 2011 vam v našem podjetju ponujano EKO pranje vozil. Gre za ekološko čiščenje, pri čimer so čistila, ki jih uporabljamo povsem neškodljiva za ljudi in okolje. S to pridobitvijo se podjetje nagiba k bolj ekološkemu ravnanju pri delu, hkrati pa takšno pranje daje vozilom še višji lesk ter sijaj.

  • Avtopralnica na savinjskem

Za vas smo pripravili pranje vaših jeklenih konjičkov po zelo ugodnih cenah, omogočamo pa tudi čiščenje avtomobilov za različna podjetja. Ponujamo pa vam tudi navadno ročno čiščenje vozil in tudi globinsko čiščenje vozila.

Ponujamo tudi poseben premaz laka, kjer spoliramo in odstranimo vse mikro poškodbe ter manjše holograme in vozilu naredimo posebno zaščito laka in mu dodamo lesk, ki drži za približno 5 pranj vozila. Razlika med navadnim pranjem in loščenjem je izjemna, kar se vidi tudi že v dežju, ko se kapljice enostavno ne prijemajo na vozilo (Cena: 30 €).

NOVO: V naši ponudbi sedaj tudi poliranje luči, že od 20€ naprej.

Sicer pa se je za kompletno čiščenje vašega vozila potrebno naročiti, saj takšen postopek traja do 2 uri, zunanje čiščenje pa vam opravimo v dobrih 45 min, vendar je vseeno priporočljivo prednaročilo čiščenja.

Naročila sprejemamo na telefon:
03/839 16 40

  • MONTAŽA GUM

KJE SE NAHAJAMO?